World Politics Review Veri Tabanı Deneme Erişimine Açılmıştır

- Güncel Haberler

Uluslararası Hukuk, siyaset teorisi, iç poltikalar, işletme ve ekonomi, kamu diplomasisi, iç güvenlik ile insan hakları gibi bir çok konu başlığında 9.000'den fazla makale içeren World Politics Review veri tabanı 1 Mayıs 2021 tarihine kadar Kütüphanemizde deneme erişime açılmıştır.  Söz konusu veri tabanına web sitemiz "kaynaklar/veritabanları" başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Veri tabanına ilişkin görüş ve önerilerinizi “Veri Tabanı Değerlendirme Formu”nu doldurarak Kütüphanemize iletebilirsiniz.